Thrianta

"Het Drentse oranje-konijn"

Van harte welkom op onze website! Fokkersdag 2020 Thrianta-Hulstlanderclub geannuleerd.

2e Larson's Rabbitry Online Show 2020

Larsons Rabbitry Online Show

In het weekend van 16/17 mei 2020 heeft voor de tweede keer een Larson's Rabbitry Online Show plaatsgevonden. Net als de eerste Larson's Rabbitry Online Show op 28/29 maart 2020 bestond deze show uit een Open Show en een Jeugdshow voor inzenders onder 19 jaar. Die laatste werd dit keer mede georganiseerd door Wilkin County 4-H.

Jeff Hardin was ook dit keer weer één van de keurmeesters. Hij keurde nu wel de Thrianta's (en natuurlijk de Belgische Hazen). De inzending van Thrianta's was dit keer helaas niet erg groot, 4 dieren bij de Open Show en slechts 2 bij de Jeugdshow. De beoordelingsresultaten voor de Open Show.

BOB Thrianta BOS Thrianta Thrianta ZC1 Thrianta SAF4
BOB Open Show BOS Open Show jonge ram oude voedster
BOB Thrianta jeugd BOS Thrianta jeugd
BOB Jeugdshow BOS Jeugdshow

BOB, Best of Breed = raskampioen; BOS, Best of Opposite Sex of Breed = fraaiste andere geslacht

Kampioen (BIS, Best in Show) bij de Open Show werd een Kleurdwerg (Netherland Dwarf). Kampioen bij de Jeugdshow werd een jonge Belgische Haas voedster (een afstammeling van Jeff Hardin's fraaie lijn).

BIS Open BIS jeugd
Kampioen Open Show Kampioen Jeugdshow

Wederom een heel leuk initiatief om ondanks de maatregelen i.v.m. het Coronavirus fokkers toch in de gelegenheid te stellen hun dieren te tonen en op positieve wijze aandacht te geven aan onze liefhebberij. Alle dank aan de organistatie.

Helaas namen van de winnende fokkers mogen we niet vermelden i.v.m. de privacy regels van de mede organiserende 4-H organisatie. 

Taalkeuze

nlenfrde

Inloggen