Thrianta

"Het Drentse oranje-konijn"

Van harte welkom op onze website! Fokkersdag 2020 Thrianta-Hulstlanderclub geannuleerd.

Artikelen Groot Brittannië

Thrianta rammetje naar Hampton (GB)

Claire Powell woont in Hampton (nabij Londen). Zij woont daar met haar man en twee zoons in een rijtjeswoning met een kleine tuin in de stad. Naast watervogels en kippen fokt ze al jaren Thrianta's.

Aangezien de Champion Show dit jaar niet doorging en ze niet in de gelgenheid was zelf naar de Noordshow te komen, had ze mij gevraagd daar een rammetje voor haar te kopen. Dit om weer "vers bloed" in haar stal/lijn te brengen. Het werd een fraai rammetje (7FM-408) van de heer F. Dijkstra uit Appingedam.

Claire Powell Claire Powell 7FM 408 Noordshow 2018 7FM 408

Vandaag 27 januari 2018 heeft Claire Powell haar Thrianta rammetje opgehaald. Met de ferry van 02:00 uur van Dover naar Calais en dan richting Hoorn (ca. 600 km). Daar arriveerden ze om ca. 11:30 uur.

Ze waren helemaal weg van het rammetje, gelukkig maar.

Om ca. 13:00 uur vertokken ze weer richting Calais, maar eerst nog even een paar bossen tulpen scoren en wat inkopen doen in Frankrijk. Ja, ja, Claire en haar gezin hebben wat over voor hun liefhebberij.

Ik hoop dat het rammetje zijn werk gaat doen en de Thrianta populatie in Engeland weer een boost zal geven. Claire heel veel succes en tot een volgende keer.

Taalkeuze

nlenfrde

Inloggen