Thrianta

"Het Drentse oranje-konijn"

Van harte welkom op onze website! Fokkersdag 2020 Thrianta-Hulstlanderclub geannuleerd.

Grace Betz krijgt Thrianta's uit Nederland

Grace Betz is een zeer succesvol (jeugd)fokster van Thrianta's in de VS. Op 11 maart 2017 krijgt ze van Jeff Hardin drie prachtige Thrianta's (1 ram en 2 voedsters). Jeff heeft deze Thrianta's in januari tijdens de Champion Show gekocht van Wil Plasmeijer en naar de VS meegenomen. Grace is heel erg blij met deze fraaie Thrianta's uit Nederland. "Een droom komt uit", zegt ze.

Grace en Jeff 1103207

Op 11 maart wordt Grace tijdens het "Rabbit Fest" in Eaton (Ohio) reserve kampioen (Reserve in Show, RIS) met haar oude Thrianta ram, genaamd Willow Valley's Flip.

Grace en Jeff 1203207

FB bericht Grace Betz 24052017

Vertaling van bovenstaand Facebook bericht:

Zoals velen van jullie weten ... had ik deze winter een geweldige kans om een trio Thriantas uit Nederland te importeren. We hebben in totaal 14 baby's van die twee gekregen en ze zijn vandaag 3 weken oud geworden! Ik ben zo opgewonden over de manier waarop deze baby's volwassen worden. Sorry voor de kleurkwaliteit van de foto's .. het was echt slechte belichting. Bedankt Jeff Hardin voor het meebrengen van de Thrianta's! Ook bedankt Edwin Broekhuizen voor het mij uitleggen over de Thrianta in Europa. Ik heb zoveel van je geleerd!

Taalkeuze

nlenfrde

Inloggen